Drumuri asfaltate pentru Cășeiu și canalizare pentru Coplean

Drumuri asfaltate pentru Cășeiu și canalizare pentru Coplean

Primăria comunei Cășeiu a semnat în data de 17 Decembrie 2018 contractul de finanțare pentru proiectul „Modernizare și asfaltare străzi în localitatea Cășeiu, comuna Cășeiu”, proiect care vizează investiția în modernizarea și asfaltarea a aproximativ 8 km de ulițe în localitatea Cășeiu . Valoarea proiectului este de 6.203.637 lei și este finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Termenul de realizare a investiției este 31.12.2020, a anunțat primarul comunei Cășeiu, ing. Silviu Boldor.

De asemenea, tot în luna decembrie a acestui an, a fost semnat și contractul de execuție privind lucrarea de canalizare a localității Coplean, comuna Cășeiu.
Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, avand o valoare de 5.887.803 lei. Durata de execuție este de 20 luni, începand cu emiterea Ordinului de începere a lucrărilor . Rețelele de canalizare vor fi racordate la stația de epurare a localității Cășeiu, care a fost pusă în funcțiune în luna octombrie 2018.

foto: Centrul turistic Cășeiu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*