Beard Brothers au adus o ambulanță nouă la Cluj!

Beard Brothers au adus o ambulanță nouă la Cluj!

SMURD Cluj are de ieri, 23 decembrie, o ambulanță nouă, de tip C (terapie intensivă), primită în urma campaniei 1.12 Wheels For Life, inițiată de Beard Brothers.

„Am primit o #ambulanță #nou #nouță pentru #SMURD. Este de terapie intensivă mobilă și este achiziționată prin campania 1.12 Wheels For Life by Beard Brothers. Ahhh, și sunt hotărâți să mai aducă încă una! Putem spune că suntem norocoși să avem oameni atât frumoși alături noi, care ne dau posibilitatea de a aduce în continuare un standard ridicat în acțiunile noastre de descarcerare și de acordare a asistenței medicale de urgență. Beard Brothers, sunteți un exemplu pentru noi toți!” – este anunțul postat duminică de ISU Cluj, pe rețelele de socializare.

„Oameni frumoși, azi, avem plăcerea să anunțăm ca am livrat, așa cum am indrăznit să promitem, o ambulanță de tip C, către SMURD Cluj. De ce zicem prima? Pentru că deja am pornit la drum să o cumpărăm și pe a doua! Targetul nostru a fost de 150.000 de euro, am reușit să strângem 120.000, din care am cumpărat cu 97.500 euro, prima ambulanță, complet echipată! Ambulanțele de tip C sunt ambulanțele cele mai dotate din punct de vedere al aparaturii si al personalului medical. Unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale noastre a prins formă, iar pentru asta, vrem să vă mulțumim, vouă, oamenilor care ați înteles nevoia reală a comunității noastre. Vrem să le mulțumim prietenilor din cadrul ISU Cluj pentru tot sprjinul acordat pe toată perioada proiectului. De asemenea, vrem să mulțumim tuturor partenerilor, care au fost extrem de mulți!” – se spune în postarea Beard Brother, de pe rețelele de socializare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*