Pe ce cheltuie deputaţii clujeni banii statului

Pe ce cheltuie deputaţii clujeni banii statului

Ziarul Făclia a prezentat în exclusivitate cât a cheltuit fiecare deputat clujean în prima parte a anului trecut din bugetul statului pe diurne, cazare şi transport. Din datele furnizate de parlament reiese că unii dintre deputaţii clujeni sunt foarte pasionaţi de plimbări.

Deputatul social democrat Cornel Itu a decontat în primele şase luni ale anului trecut cheltuieli de diurnă de deplasare pentru participarea la lucrările Parlamentului de 18.186 lei iar pentru transport intern pe calea ferată și pe liniile aeriene interne efectuate de la domiciliu la Parlament a încasat 22.886 lei. Tot Itu a mai încasat 2572 lei pentru transportul cu autoturismul de la domiciliu la Parlament.

Deputatul Cristina Burciu(PSD) a încasat în primele şase luni ale lui 2018 de la Camera Deputaţilor 18.140 lei cu titlul de diurnă de deplasare pentru participarea la lucrările Parlamentului şi 19.886 lei pentru a-şi acoperi cheltuielile de transport intern pe calea ferată și pe liniile aeriene interne efectuate de la domiciliu la Parlament. Cristina Burciu a mai primit 2572 lei pentru transportul cu autoturismul efectuate de la domiciliu la Parlament.

Deputatul Csoma Botond a încasat, în perioada ianuarie-iunie 2018, diurnă de 14.355 lei şi 20.011 lei pentru transport intern pe calea ferată și pe liniile aeriene interne efectuate de la domiciliu la Parlament.

Deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu a consumat în prima parte a anului trecut de la bugetul de stat suma de 15.140 lei pentru diurnă, 31.503 lei pentru transport intern pe calea ferată și pe liniile aeriene interne efectuate de la domiciliu la Parlament şi alţi 23.242,42 pentru cheltuieli de diurnă, cazare și transport aferente deplasărilor în străinătate.

Deputatul independent Adrian Dohotaru a cheltuit de la stat suma de 15.009 lei pentru diurnă şi alţi 21.599 lei pentru transportul intern pe calea ferată și pe liniile aeriene interne efectuate de la domiciliu la Parlament.

Liberalul Sorin Moldovan a primit suma de 20.880 lei pentru diurnă de deplasare la lucrările Parlamentului, 12.789 lei diurnă de deplasare în circumscripția electorală sau în țară, 14.402 lei pentru cheltuielile de transport intern pe calea ferată sau pe liniile aerine. Tot Sorin Moldovan a mai încasat în perioada ianuarie-iunie 2018 suma de 6.006 lei pentru transport cu autoturismul.

Cheltuielile decontate de Parlament liderului PSD Cluj Horia Nasra au constat în 14.877 lei reprezentând diurnă şi 24.488 lei reprezentând cheltuieli de transport intern pe calea ferată și pe liniile aeriene interne efectuate de la domiciliu la Parlament.

Liberalul Adrian Oros a obţinut în primele şase luni ale anului trecut diurnă de 14.617 lei şi încă 29.988 lei pentru transport.

În cazul deputatului liberal Florin Stamatian, parlamentul a decontat 14.748 lei pentru diurnă şi 27.296 lei pentru transport.

Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu a fost şi el la fel de scump ca aproape toţi ceilalţi deputaţi clujeni. El a încasat pentru că a stat la Bucureşti diurnă de 15.400 lei şi alţi 29.274 lei pentru transport intern pe calea ferată și pe liniile aeriene interne efectuate de la domiciliu la Parlament. Tot Ungureanu a mai primit 523 lei pentru transport cu autoturismul efectuat de la domiciliu la Parlament.

C.P./http://ziarulfaclia.ro/pe-ce-cheltuie-deputatii-clujeni-banii-statului/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*