Pizza Record, în doar 20 de minute!

Pizza Record, în doar 20 de minute!

Mâncarea pregătită acasă este întotdeauna cea mai gustoasă, nu-i așa? În pregătirea ei, pe lângă toate ingredientele de calitate și naturale pe care le folosim, punem și foarte mult suflet.

De regulă, atunci când aleg să pregătească o pizza acasă, gospodinele acordă o atenție deosebită calității și prospețimii produselor pe care le folosesc… De aceea, există întotdeauna diferențe mari între pizza făcută acasă și pizza servită sau comandată de la restaurant

Mai mult decât atât, acasă puteți pregăti un aluat gustos – aluatul preferat – adăugați în el toate ingredientele care vă plac și care vă fac bine, care nu dăunează sănătății voastre.

Vrem să vă arătăm astăzi o rețetă simplă și delicioasă pentru pizza la cuptor, gata în timp record. Pentru a pregăti o pizza în doar 20 minute, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

250 ml lapte
3 ouă
250 grame salam
250 grame cașcaval
200 grame făină
ulei de floarea-soarelui (după gust)
100 grame ciuperci champignon

Spălați și curățați bine ciupercile, apoi tăiați-le felii.
Tăiați salamul cubulețe și dați cașcavalul prin răzătoare. Amestecați într-un vas laptele cu ouăle și făina. În aluatul obținut, adăugați ciupercile, salamul și cașcavalul.

Turnați aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie pentru copt, unsă cu puțin ulei (repartizat uniform pe întreaga suprafață). Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade Celsius, timp de 20 minute.

Folosind această rețetă puteți pregăti cea mai delicioasă și rapidă pizza. Puteți să înlocuiți ingredientele noastre cu ingredientele voastre preferate… Aveți nevoie doar de 20-25 minute și… deliciul culinar este gata!

kafetele.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*