Alegeri în 13 organizaţii  PSD, conduse de preşedinţi interimari

Alegeri în 13 organizaţii PSD, conduse de preşedinţi interimari

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat a decis, duminică, la Parlament, ca organizațiile județene, în număr de 13, conduse de președinți interimari să organizeze alegeri în perioada următoare, respectiv, în intervalul 15 februarie – 15 martie.

Horia Nasra, interimar la conducerea PSD Cluj, a declarat pentru Ziua de Cluj că va candida la președinția organizației.

„Alegerile interne sunt un episod normal și necesar în viața organizației. Invit cât mai mulți colegi să candideze pe toate funcțiile. Voi candida la președinția organizației, dar înainte îmi voi consulta colaboratorii și prietenii din organizație”, a transmis Nasra.

Potrivit surselor Ziua de Cluj, primarul de Turda, Cristian Matei, vrea să candideze împotriva lui Horia Nasra.

De asemenea, un alt pretendent la sefia PSD Cluj, însă cu șanse zero de reușită, este deputatul de Maramureș, Sorin Bota, fost vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), unde a fost numit de Parlament, dar și-a dat demisia după doar o zi petrecută în funcție, pentru că nu avea experiența și expertiza necesară pentru a ocupa un astfel de post.

Deputatul dejean Cornel Itu a anunțat la rândul său că intenționează să candideze pentru o funcție în cadrul PSD Cluj, însă nu a precizat pentru care.

”Am ocupat de-a lungul carierei mele politice funcții de conducere în cadrul partidului, am experiența și determinarea necesară pentru a aduce un plus pentru PSD. Având în vedere aceste considerente, voi candida pentru o funcție în cadrul Biroului Județean PSD Cluj”, a declarat pentru Dej24.ro social-democratul Cornel Itu.

Cele 13 filiale PSD, conduse în prezent de preşedinţi interimari, sunt: Bucureşti (Gabriel Mutu); Dâmboviţa (Rovana Plumb); Brăila (Aurel Simionescu); Caraş-Severin (Luminiţa Jivan); Cluj (Horia Nasra); Suceava (Ion Stan); Călăraşi (Iulian Iacomi); Botoşani (Doina Fedorovici); Braşov (Marius Dunca); Gorj (Florin Cârciumaru); Timiş (Călin Dobra); Iaşi (Maricel Popa); Sibiu (Bogdan Trif).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*