Patru elevi ai Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși”, cei mai buni din județ la  „Tehnologii”

Patru elevi ai Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși”, cei mai buni din județ la „Tehnologii”

Olimpiada disciplinelor din aria curriculară „Tehnologii” s-a desfăşurat în acest an școlar după un nou regulament, proba scrisă fiind cu subiecte unice, pe sistemul unui examen naţional.
Săptămâna trecută (23 februarie), la Cluj-Napoca, a avut loc proba scrisă a olimpiadei, faza judeţeană, la care au participat şi elevi din clasele a XI-a şi a XII-a de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej.

Profesorii coordonatori şi-au propus ca elevii să atingă performanţe la această olimpiadă şi astfel, prin planificarea materiei şi a timpului alocat recapitulării, prin studiu individual aprofundat, rezultatele nu au întârziat să apară! În acest moment, există patru elevi clasați pe locurile 1 și calificaţi la faza naţională a olimpiadei, cu posibilitatea ca, în urma unui clasament pe ţară, să se califice la etapa următoare şi ocupanţii locului 2.

Punem la loc de cinste numele elevilor liceului, situați pe primele locuri, care au demonstrat că sunt cei mai buni din județ:

La profil Tehnic, domeniul „Construcţii, instalaţii şi lucrări publice”, profesori pregătitori Tomșa Terezia și Dumbravă Marinela:
– clasa a XI-a, locul 1 – Criste Adrian, locul 2 – Pujaev Dumitru și locul 3 – Prodan Natanael Adrian
– clasa a XII-a , locul 1 – Mureșan Mihai

La Profil Tehnic, domeniul „Mecanică”, profesori pregătitori Badiu Gabriel Adrian și Badiu Ginela:
– clasa a XI-a, locul 1 – Chechedi Gabriel și locul 2 – Banto Denisa Cristina
– clasa a XII-a , locul 1 – Gârda Cătălin Sergiu și locul 2 – Bene Ovidiu Ionuț

Felicitări tuturor pentru rezultate și mult succes la faza națională a olimpiadei, care se va derula în județul Tulcea/ domeniul Construcții, respectiv județul Olt/domeniul Mecanică, în perioada 22-26 aprilie 2019!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*