Ioan Alin Danci este noul subprefect al județului Cluj

Ioan Alin Danci este noul subprefect al județului Cluj

Vineri, 8 martie, în Sala mare a Palatului Administrativ din Prefectura Cluj, a avut loc ceremonia de învestire în funcția de subprefect a domnului Ioan Alin DANCI.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența lui Adrian PETCU, secretar de stat pentru Relația cu Instituțiile Prefectului în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Ioan Alin Danci a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 105 din 27 februarie 2019, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 173/5.III.2019.

„Voi face echipă bună cu domnul prefect și o să folosesc experiența pe care am dobândit-o în activitatea desfășurată în administrația publică, respectiv în cadrul Consiliului Județean Cluj, pentru a aduce un plus de valoare județului Cluj și instituției prefectului. Îmi doresc ca împreună cu serviciile deconcentrate să avem o relație fructuoasă care vine în sprijinul cetățeanului”, a declarat noul subprefect.

Ioan Alin Danci este de profesie jurist și a fost consilierul lui Ioan Oleleu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj. Alin Danci a condus Biroul de Administrare Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*