Târg de cariere în IT, la BT Arena din Cluj-Napoca

Târg de cariere în IT, la BT Arena din Cluj-Napoca

Târgul de Cariere IT se desfășoară în perioada 15 -16 martie la BT Arena din Cluj-Napoca, la eveniment fiind aşteptate circa 5.000 de persoane interesate de acest domeniu.

Peste 30 de companii vor fi prezente la eveniment, printre care Steelcase, FME, Riverbed, Magneti Marelli, Tropeum, Take Off Labs, Halcyon Mobile, MindMaze, Metro Systems, Elflein Transport & Logistik, Siemens și Pitech Plus. Firmele pun la dispoziția candidaților locuri de muncă precum Senior Java Developer, QA Engineer, Senior Embedded Linux Software Engineer.

Printre noutățile ediției se numără conferința Cluj Tech Society Conference, axată pe Artificial Intelligence, Machine Learning și Internet of Things, cu speakeri din România și străinătate. Cluj Tech Society Conference va însuma o serie de activități cu acces liber, iar participanții la eveniment pot câștiga bilete pentru TedXCluj. Tot în cadrul Cluj Tech Society Conference va exista o secțiune dedicată antreprenorilor numită Entrepreneurial Mythbusters. Antreprenori din domeniul IT vor povesti despre business-urile începute, provocările întâmpinate și metodele prin care poți să reușești chiar și când variantele păreau că nu mai există.

Și la această ediție există zona de gaming, implementată în parteneriat cu Transylvania eSPORTS Competition. Pe parcursul a două zile, pasionații de jocuri pe calculator se vor întrece la competițiile de League of Legends și HearthStone. La târg se va desfășura în ambele zile un speedcoding challenge cu premii substanțiale, iar cei mai pricepuți programatori pot obține o oportunitate de internship la compania Siemens.

Recrutarea se face prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment pot să-și instaleze aplicația pe telefonul mobil și să vină cu CV-ul gata întocmit în aplicație.CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere IT.

Informații și program pe: https://www.targuldecariere.ro/cluj-it

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*