Alegeri amânate în  PSD Cluj

Alegeri amânate în PSD Cluj

Procesul de alegeri interne din PSD se amână după ce liderul social democrat Liviu Dragnea a fost internat la o clinică din Bucureşti.

Liviu Dragnea era aşteptat să participe vineri, 22 martie la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj în cadrul căreia urma să fie aleasă noua conducere a organizației. Cum liderul PSD a fost internat vineri la o clinică din Bucureşti şi nu mai poate ajunge la alegerile din PSD Cluj, conducerea centrală a PSD a trimis, luni, o circulară la filiala Cluj a PSD prin care se anunţa că alegerile se amână până la o dată ce va fi stabilită în perioada următoare.

Postul de președinte al organizației a rămas vacant după ce, în iunie 2016, în contextul rezultatelor slabe de la alegerile locale, Remus Lăpuşan şi-a înaintat demisia din fruntea PSD Cluj. De atunci, conducerea organizaţiei a fost asigurată la nivel interimar de Horia Nasra, care în acea perioadă deţinea funcţia de preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, se află internat într-o clinică privată, după ce a acuzat dureri de spate, mass-media relatând că ar fi vorba despre o hernie de disc.

Precizăm că este a doua oară când se amână alegerile din PSD Cluj. Iniţial acest proces a fost programat pentru finalul lunii octombrie 2018. Din cauza referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie, Comitetul Executiv Național (CExN) a decis suspendarea alegerilor la nivelul organizațiilor locale PSD.

ziarulfaclia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*