Start în Campionatul Women Rally 2019

Start în Campionatul Women Rally 2019

După un debut spectaculos al conceptului Women Rally cu ocazia ediției de centenar din toamna anului trecut, competiția fondată de Laura Savu capătă în 2019 o nouă structură, mai complexă.

Campionatul Național astfel înființat, sub egida FRAS, este dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor pasionate de condus, care sunt așteptate să își pună în valoare aptitudinile la volan pe parcursul a 3 etape: Alba Iulia (10-12 mai), Timișoara (21-23 iunie) și Cluj-Napoca (13-15 septembrie).

Etapa de la Alba Iulia demarează în 10 mai, seara la ora 19:00, când va avea loc un briefing cu concurentele la sediul Uniqa Asigurări Alba Iulia. Sâmbăta dimineața, 11 mai, concurentele se vor reuni la startul festiv ce va avea loc începând cu ora 10:30 pe strada Militari, chiar în Cetatea Alba Carolina. La ora 11:00 începe prima manșă de concurs, care va fi urmată de o regrupare și de manșa a doua, tot cronometrată. Rezultatele astfel cumulate vor decide ocupantele podiumurilor celor 4 clase ale campionatului.

Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul dineului oficial găzduit de Museikon, care își va răsfăța invitatele cu un tur privat al muzeului în deschiderea serii. Prima etapă a campionatului se va încheia duminica, 12 mai, cu vizitarea cetății Alba Carolina.

Imaginile de la ediția pilot – Women Rally Centenary Edition, care a adus la start 47 de concurente – sunt disponibile în albumul foto dedicat, care surprinde efervescența și intensitatea acestui concept unic în România.

Inscrierile la etapa 1 din 2019 sunt deschise până pe 3 mai pe www.womenrally.ro iar noutățile legate Women Rally vor fi publicate și pe instagram @womenrally.ro și facebook.

Evenimentele Women Rally îmbină testele cronometrate de îndemânare la volanul mașinilor pe trasee special amenajate cu momente de socializare, noțiuni de conducere defensivă și serate elegante. Amatoarele de viteză și de adrenalină sunt invitate să își ducă pasiunea la următorul nivel, făcând astfel primul pas spre automobilism, îmbunătățindu-și în același timp abilitățile în trafic.

Etapa 1 Alba Iulia a Campionatului Național Women Rally este organizată sub egida ACR și FRAS, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia și al Consiliului Județean Alba.

Evenimentul este susținut de Mercedes-Benz prin Casa Auto Vâlcea, Banca Transilvania, Toskana Garten, UNIQA Asigurări și La Conac.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*