Polițiștii clujeni sunt la datorie și în perioada Sărbătorilor de Paște

Polițiștii clujeni sunt la datorie și în perioada Sărbătorilor de Paște

Peste 400 de polițiști de ordine publică, rutieri, de poliție judiciară, de acțiuni speciale, precum și din cadrul altor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Cluj vor acționa zilnic, premergător, și în perioada Sărbătorilor de Paște, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

„Polițiștii de investigare a criminalității economice vor intensifica acțiunile pentru verificarea legalității activităților comerciale din piețe, târguri și centre comerciale, în scopul prevenirii și combaterii încălcărilor prevederilor legale din domeniu. O atenție deosebită va fi acordată zonelor cu lăcașuri de cult și a celor în care se vor desfășura manifestări publice, zone cu un aflux mare de persoane, în care vor fi instituite dispozitive de poliție suplimentare. Polițiștii rutieri vor intensifica acțiunile pentru a asigura fluența traficului și pentru a preveni accidentele de circulație, astfel încât fiecare să ajungă la destinație fără incidente. Aceștia vor fi prezenți pe principalele artere rutiere din localitățile urbane și pe sectoarele de drum național din județ” – informează IPJ Cluj.

Poliția clujeană recomandă șoferilor să conducă prudent, să respecte limitele de viteză, pentru a ajunge la destinație în siguranță, iar pietonilor – să se asigure corespunzător când traversează strada, să se facă vizibili pentru conducătorii auto și să angajeze în traversare doar atunci când sunt siguri că intenția lor a fost observată, iar autovehiculele au fost oprite pentru a le acorda prioritate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*