CFR Călători va suplimenta numărul de trenuri, cu ocazia vizitei Papei Francisc

CFR Călători va suplimenta numărul de trenuri, cu ocazia vizitei Papei Francisc

CFR Călători va pune în circulație capacitatea tehnică maximă posibilă pentru asigurarea mobilității cetățenilor, cu ocazia vizitei în România a Papei Francisc, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, trenurile de călători vor fi suplimentate vineri, 31 mai, pe rutele spre și dinspre București, iar sâmbătă, 1 iunie, pe rutele Brașov – Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc – Adjud, Miercurea Ciuc – Cluj Napoca, Iași – Bacău, Iași – Pașcani și Iași – Vaslui.

Duminica, 2 iunie, trenurile vor fi suplimentate pe rutele Blaj – Sighișoara – Brașov, Blaj – Alba Iulia și Cluj Napoca – Blaj.

Pentru evitarea supra-aglomerării trenurilor în această perioadă, CFR Călători solicită pasagerilor, și în special celor care se deplasează la evenimentele religioase la care este prezent Papa Francisc (București – 31 mai, Șumuleu Ciuc/Miercurea Ciuc – 1 iunie, Iași – 1 iunie și Blaj – 2 iunie) să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători și să își procure cu anticipație legitimațiile de călătorie.

Biletele pot fi achiziționate cu anticipație: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism) .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*