„Și eu donez”  campanie inițiată de  Untold și Neversea

„Și eu donez” campanie inițiată de Untold și Neversea

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Network, inițiată de organizatorii festivalurilor Untold si Neversea, revine! Campania se dezvoltă de la an la an, atât în privința numărului de donatori în centrele fixe cât și la caravanele mobile Blood Network. Organizatorii Untold si Neversea lansează cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge, care a mobilizat mii de oameni din România. În acest an campania începe mai devreme și se desfășoară în perioada 13 mai-29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România: Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la Untold sau Neversea.

Cluj-Napoca: 11, 12 mai, bulevardul Eroilor
Târgu Mureș: 18,19 mai, Piața Teatrului
Iași: 18,19 mai, Iulius Mall
Timișoara: 25,26 mai, parcarea Facultății de Politehnică
Oradea: 1,2 iunie, Piața Unirii
Sibiu: 8,9 iunie, Piața Unirii
București: 14,16 iunie, Parcul Herăstrău, intrarea Piața Charles de Gaulle
Brașov: 22, 23 iunie, bulevardul Republicii, zona Modarom
Constanța: 29, 30 iunie, Piața Ovidiu

Cel care donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit de o zi la Untold sau Neversea. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile Untold sau Neversea

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat și vor atașa o poză cu adeverința de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere.

În acest moment, peste 6000 de membri s-au înscris în rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma „Și eu Donez”.

Campania Blood Network este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al Untold si Neversea 2019, dar și în parteneriat cu platforma Și Eu Donez și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Și Eu Donez, prima platformă tehnologică de donare de sânge din România, a luat naștere în urmă cu trei ani. Cei care doresc să devină membri în Rețeaua Donatorilor Benevoli de Sânge trebuie să intre pe adresa www.reteaua.sieudonez.ro sau în aplicația disponibilă în AppStore, Google Play și în Magazinul Windows. Rețeaua are un sistem de logare foarte simplu, fiecare membru își poate crea contul personal logându-se prin email sau facebook, și completând un formular cu informații de bază.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*