Lista persoanelor aprobate în “Rabla pentru electrocasnice”

Lista persoanelor aprobate în “Rabla pentru electrocasnice”

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat solicitările celor 73.769 de persoane care s-au înscris în Programul Rabla pentru Electrocasnice, pentru 124.018 vouchere.

Lista persoanelor aprobate este disponibilă la adresa https://www.afm.ro/main/programe/rabla_electrocasnice/2019/solicitanti_aprobati-2019_05_30.pdf, iar beneficiarii pot utiliza voucherele la comercianţii validaţi până în 15 iunie 2019.

Instrucțiuni de accesare a Programului „Rabla electrocasnice” de către persoanele fizice

În atenția persoanelor fizice aprobate în Programul Rabla electrocasnice:

În cazul în care, la verificarea stării voucherului apare mesajul „voucher consumat”, dar acesta nu a fost utilizat la un comerciant validat, voucherul poate fi folosit până la data expirării acestuia.

Persoanele fizice care au primit mesaje de eroare cu ocazia accesării aplicației informatice sunt înscrise în program. Verificarea înscrierii se poate face prin accesarea butonului Verificare situație voucher din aplicație. Pentru verificarea înscrierii se pot utiliza datele personale de identificare sau codul furnizat la înscriere.

Dacă mai întâmpinați și alte erori, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: sesizari_solicitanti_electrocasnice@afm.ro

În atenția comercianților validați în cadrul programului Rabla electrocasnice:

Pentru informații legate de decontare, puteți scrie pe adresa de e-mail decontari_electrocasnice@afm.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*