„Dejul pedalează” în 9 iunie

„Dejul pedalează” în 9 iunie

În data de 9 iunie, de la ora 10:00, pe terenul de sport acoperit, din vecinătatea Parcului Balnear Toroc, va avea loc evenimentul „Dejul pedalează”.

Prin această acţiune se doreşte încurajarea și promovarea mersului pe bicicletă şi creșterea nivelului de siguranță în trafic, de conștientizare a existenței bicicliștilor și beneficiile care aceștia le aduc societății la nivel internațional, național și local.
În colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, va avea loc o prezentare a regulilor de circulație specifice bicicliștilor, dar și recomandări pentru o conduită preventivă în trafic.

În partea a doua a evenimentului, se va desfășura un concurs de îndemânare pe bicicletă pentru copiii din clasele 1-8. Concursul constă în străbaterea unui poligon cu diferite obstacole, pentru a testa îndemnare și reflexele tinerilor bicicliști.
La această ediție, numărul concurenților este limitat, la 80 de persoane pentru înscrierile online, cu posibilitatea înscrierilor pe listele suplimentare în limita locurilor rămase disponibile.
Concursul se adresează în principal copiilor din Municipiul Dej, dar permite și înregistrarea copiilor din alte localități.

Sunt 4 categorii a câte 20 de concurenți.
Clasele 1-4 băieți- 20 locuri
Clasele 1-4 fete- 20 locuri
Clasele 5-8 băieți- 20 locuri
Clasele 5-8 fete- 20 locuri
Înscrierea se face cu ajutorul formularelor online de pe site-ul nostru www.dejulpedaleaza.ro la secțiunea „Concurs”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*