Bilanț tragic de Rusalii, pe șoselele patriei!

Bilanț tragic de Rusalii, pe șoselele patriei!

Nu mai puțin de 21 de oameni și-au pierdut viața și alți 35 au fost grav răniți în accidente de circulație.

Numai în această noapte patru oameni, printre care şi un copil, şi-au pierdut viaţa. Cauzele: viteza excesivă şi neacordarea de prioritatea.

Doi oameni şi-au pierdut viaţa, iar o a treia a fost transportată în stare gravă la spital după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului. Trei ambulanţe au sosit la locul accidentului petrecut la nici 20 de kilometri de Tulcea.

O altă tragedie a avut loc în Maramureş. Şi aici doi oameni şi-au pierdut viaţa iar alti doi au fost raniti pe DN 18, între localitățile Petrova și Leordina, dupa ce doua masini…

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române a vorbit exclusiv, la Antena 3, despre aceste tragedii.

”Comparativ cu alte vacanțe stăm cam la fel la numărul accidentelor, însă în această vacanță sunt mai puțini morți. S-au dat peste 6.400 de amenzi pentru folosirea băuturilor alcoolice la volan, asta în primele cinci luni ale anului. Când vorbim de alcool, vorbim și de dosare penale. Aici avem 4.209 de dosare. Pe autostrăzi, pe banda de urgență este oprită staționarea. ”, Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliței Române.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*