Comuna Mica se pregătește pentru o nouă investiție

Comuna Mica se pregătește pentru o nouă investiție

În urmă cu două săptămâni, primarul comunei Mica a depus la Fondul de Dezvoltare și Investiții cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții „REȚELE DE CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE ÎN COMUNA MICA, JUDEȚUL CLUJ”. Ieri, 18 iunie, primarul Tiberiu Zelencz a depus o nouă cerere de finanțare pentru obiectivul „ÎNFIINȚARE SISTEM DE DISTRUBUȚIE GAZE NATURALE ÎN COMUNA MICA”.

„Am încrederea și speranța că vom reuși să primim finanțarea pentru implementarea unor astfel de proiecte, deoarece și comuna noastră merită să se dezvolte, iar pe lângă aceste investiții să reușim să atragem cât mai mulți investitori în zonă. Mă preocupă foarte mult atragerea de fonduri pentru comuna Mica și voi face tot posibilul să reușim să primim cât mai multe finanțări, la cât mai multe proiecte.
Chiar dacă a fost vitregită atâția ani, prin lipsa unor investiții atât de necesare pentru comunitate, am convingerea că împreună putem dezvolta comuna Mica și vom reuși să facem lucruri deosebit de bune și frumoase pentru toți cetățenii acestei frumoase zone” a declarat cu acest prilej primarul comunei Mica.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*