Festival Internațional de Poezie, la  Dej

Festival Internațional de Poezie, la Dej

Vineri, 21 iunie, sub egida Primăriei Dej, Muzeul Municipal Dej, găzduiește  Festivalul Internațional de Poezie  ,,Fără război – ocrotind pacea”, un eveniment inițiat de Organizația Internațională  WFP J -21K. Prezentă în peste 160 de țări de pe 5 continente, în Europa organizația este coordonată de poeta italiană Claudia Piccinno.

Evenimentul care va avea loc vineri la Muzeu,la ora 17:00, se va bucura de prezența scriitorilor: Lucien Lancelot Ciuchiță, Laszlo Alexandru, Constantin Albinetz, Cornel Costea, Eugenia Parschiv, Toni Chira, Elena Mereuță și Mirela Duma, coordonatoarea locală a proiectului.

„Noi, scriitorii din întreaga lume, credem în puterea cuvântului poetic, ziditor al unei lumi în care oamenii să aibă parte de șanse egale în viață. În această zi de 21 iunie 2019, scriitori din peste 160 de țări, situate pe cinci continente, se vor aduna simultan, în numele Poeziei, pledând pentru pace” – a transmis cu acest prilej doamna Claudia Piccinno, directoarea proiectului pentru Europa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*