Investiții în aparatură de specialitate, la Spitalul Municipal Dej

Investiții în aparatură de specialitate, la Spitalul Municipal Dej

„În Spitalul Municipal Dej se vor face investiții în aparatură de specialitate necesară pentru investigarea și tratarea pacienților” – a transmis deputatul Cornel Itu, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Nu este prima dată când aducem investiții pentru acest spital și mă bucur că și prin eforturile mele, Guvernul a alocau recent 35,00 mii lei, sumă din care pentru prima tranșă a avut deja loc rectificarea bugetară în cadrul ședinței Consiliului Local Dej.
Creșterea salariilor în domeniul sănătății, preocuparea pentru menținerea personalului medical în țară, precum și accentul pus pe calificarea acestora, este urmat, așa cum ne-am asumat în această guvernare, de investiții în dotarea spitalelor.
Sănătatea nu este un aspect de neglijat, și este o satisfacție profesională enormă că discuțiile cu d-na Ministru Sorina Pintea s-au concretizat prin aceasta alocare de la bugetul de stat către bugetul local al Municipiului Dej” – a declarat deputatul Cornel Itu, referitor la aceste investiții.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*