Turneul Național „Unire prin Cultură” ajunge astăzi, 4 iulie,  în Dej

Turneul Național „Unire prin Cultură” ajunge astăzi, 4 iulie, în Dej

La finalul unei stagiuni extrem de încărcate dar pline de momente memorabile realizată de Ateneul Național din Iași, echipa instituției se află într-o nouă etapă a Turneului Național „Unire prin Cultură”, unul dintre proiectele de suflet ale Ateneului ieșean.

Potrivit comunicatului remis presei, în perioada septembrie 2018 – iunie 2019, în cadrul Stagiunii celor 100 de ani, actorii Ateneului Național din Iași au reușit să ajungă deja în 26 de județe, să joace în 70 de localităţi, numărând peste 100 de reprezentații, pentru care au străbătut peste 10.000 de kilometri.

Aventura culturală continuă și în perioada 2 – 5 iulie, când echipa Ateneului ieșean ajunge în Cluj-Napoca, Turda, Oradea, Dej, Beiuș (Bihor) și Carei (Satu Mare).

Reprezentanții instituției ieșene de cultură lansează o invitație tuturor iubitorilor de teatru din orașele incluse în această etapă a turneului să se bucure de spectacolele pregătite atât pentru copii cât și pentru adulți, conform următorului program:
• 2 iulie – ora 19.00 „Peter Pan” la Cinema Dacia din Cluj Napoca,
• 3 iulie – ora 11.00 „Peter Pan” la Salina Turda, Amfiteatrul din Sala Rudolf,
• 3 iulie – ora 20.00 „Atenție, aterizăm” la Teatrul „Aureliu Manea” din Turda, Sala Studio,
• 4 iulie – ora 11.00 „Peter Pan” la Studio Act din Oradea,
• 4 iulie – ora 19.00 „Peter Pan” la Centrul Cultural Arta din Dej,
• 5 iulie – ora 10.00 „Peter Pan” la Casa de Cultură Beiuș,
• 5 iulie – ora 19.00 „Peter Pan” la Centrul Multicultural Carei, Sala Deak Ender.

Managerul instituției este prezent alături de echipa Ateneului Național din Iași, pe toată durata turneului, pentru a transmite un gând de pace, de bucurie și unire prin cultură, tuturor cetățenilor României.

Deplasarea este realizată și de această data cu sprijinul Municipalității Ieșene și al Companiei de Transport Public Iași, cu cele trei autobuze personalizate care au fost realizate în cadrul proiectului intitulat „Caravana Unirii”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*