PSD va avea candidat propriu la prezidențiale

PSD va avea candidat propriu la prezidențiale

Comitetul Executiv al PSD a votat ca partidul să aibă candidat propriu la prezidențiale și să înceapă negocieri cu partidul lui Victor Ponta și cu ALDE pentru susținerea candidatului PSD. De asemenea, Viorica Dăncilă a anunțat la finalul ședinței de peste patru ore că s-a votat înlocuirea miniștrilor Carmen Dan și Teodor Meleșcanu, în locul lor fiind propuși Nicolae Moga și Ramona Mănescu. Dăncilă a ținut să îi dea replica lui Carmen Dan, susținând că a luat decizia înlocuirii acesteia nu pentru că așa a cerut președintele Iohannis, ci pentru că ea a considerat că este nevoie de credibilitate la acest minister.

Aceasta, deși Dăncilă anunțase că a analizat prestația a opt miniștri, iar pe lista vehiculată inițial în partid au fost, de asemenea, miniștrii Ecaterina Andronescu (Educație), Bogdan Trif (Turism), Bogdan Matei (Tineret și Sport), Ioan Deneș (Ape și Păduri), Răzvan Cuc (Transporturi), Petre Daea (Agricultură) și Daniel Suciu (Dezvoltare).

De asemenea, Viorica Dăncilă le-ar fi transmis social-democraților că, în cazul în care PSD nu va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, atunci ea va fi prima care își va da demisia de la șefia partidului, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*