Viorica Dăncilă este candidatul PSD la prezidențiale

Viorica Dăncilă este candidatul PSD la prezidențiale

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi, de către social-democraţi, drept candidatul PSD la prezidenţiale. Paul Stănescu şi Dumitru Buzatu au fost singurii care au votat împotriva deciziei luate de social-democraţi, în şedinţa Biroului Permanent Naţional.

Hotărârea a fost ulterior validată în şedinţa Comitetului Executiv al partidului. Înaintea hotărârii social-democraţilor, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a anunţat colegii în Biroul Permanent Naţional al PSD că îşi retrage candidatura la alegerile prezidenţiale.

Liderul social-democraţilor, Viorica Dăncilă, a transmis în şedinţa Comitetului Executiv că nu va mai acccepta scandaluri declanşate de membri în public, fie că este vorba de declaraţii care dăunează imaginii partidului, fie că dăunează imaginii colegilor, au declarat surse politice. Ea a spus că în ceea ce priveşte neînţelegerile din partid, că acestea vor fi discutate doar în CEx.

În aceeaşi şedinţă, Viorica Dăncilă s-a arătat revoltată de acuzaţia că ar primi „comandă din altă parte”, au spus surse politice. Pe 7 iunie, întrebată dacă ar răspunde unor comenzi din afara PSD, din partea unor persoane care ar avea legături cu „serviciile”, Dăncilă a declarat că singura comandă pe care o primeşte este de la partid şi de la forurile statutare ale formaţiunii.

„Pe mine mă interesază să câștigăm alegerile, acest partid să se ridice. Eu n-am vrut să fie prim-ministru. Pe urmă am fost izolată la Palatul Victoria. M-am dus în teritoriu cu domnul Tedorovici și alți miniștri și Dragnea și Codrin le-a dat ordin primarilor să nu mai vorbească cu noi”, a mai spus premierul României.

ziare.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*