Pro România are organizaţie de tineret la Cluj

Pro România are organizaţie de tineret la Cluj

Partidul Pro România şi-a constituit la Cluj organizaţia de tineret. Noua structură va fi coordonată de Naum Hanc, un tânăr antreprenor din domeniul IT, care spune că printre obiectivele organizației se numără susţinerea de proiecte în funcție de competențele fiecăruia.

„Îi mulțumesc Aureliei Cristea pentru încrederea acordată. Am pus bazele organizației de tineret din Cluj din care fac parte aproximativ 50 de persoane. O mare parte a membrilor au o carieră profesională în diverse domenii: IT, Medicină, Învățământ etc., iar intenția noastră este aceea de a propune proiecte în funcție de competențele fiecăruia. În toamnă ne propunem să lansăm și organizația de studenți”, a transmis coordonatorul tineretului PRO România Cluj Naum Hanc, prin intermediul unui comunicat de presă.

La rândul său, Aurelia Cristea, vicepreședintele Partidului Pro România și președintele filialei Cluj a spus: „Este, cu certitudine, un nou început pentru politica din Cluj și mă bucur să văd că atât de mulți tineri entuziaști, care nu au mai făcut politică până acum, își doresc să schimbe lucrurile în bine și ni s-au alăturat la PRO România. E nevoie de implicarea lor, cu atât mai mult cu cât vin cu o viziune fresh, care va genera un nou stil de abordare a problemelor cu care se confruntă comunitatea noastră și care vor putea deveni modele de bune practici. Pe parcursul întregii mele cariere, am susținut tinerii și am mare încredere, și de această data, că munca lor va aduce plus-valoare”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*