Mesajul UNTOLD: Deșteaptă-te Române! (Video)

Mesajul UNTOLD: Deșteaptă-te Române! (Video)

Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca a fost azi noapte pe aceeaşi scenă cu Armin van Buuren. Concertul olandezului, pe Cluj Arena, a debutat în acordurile imnului național „Deşteaptă-te Române”.

De altfel, Armin van Buuren, unul dintre cei mai bine cotaţi artişti din lume în domeniul său, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că a pregătit un spectacol special pentru ediţia din 2019 a UNTOLD, transmite Agerpres.

„Va fi un show special, cu elemente live, un show unic, pe care îl fac o singură dată, nu îl mai fac nicăieri în altă parte. Am adus o serie de artişti cu mine şi invitaţi surpriză, printre care Alexandra Bădoi. Este darul meu pentru români”, a spus Armin van Buuren.

„Sunt fericit că organizatorii de la UNTOLD mi-au pus scena la dispoziţie pentru un astfel de show special. Nu ştiu cât va dura, totul va depinde de public, mă simt aproape de publicul de aici, de oameni, mai mult decât în alte ţări. Ceea ce îmi doresc din punct de vedere profesional este să pun muzică pentru oameni, va fi muzică veche, muzică nouă. (…) Show-ul de vineri noapte este ca o finală de Champions League pentru mine. Este o onoare pentru mine că m-au lăsat să vin la UNTOLD cu acest show special”, a mai spus Armin van Buuren.

Van Buuren este omul care a compus şi imnul oficial al festivalului UNTOLD şi a fost cel mai aşteptat DJ de-a lungul anilor pe Cluj-Arena. DJ-ul a chemat rând pe rând o serie de invitaţi de marcă pe scena principală, mulţi dintre ei fiind veniţi în premieră la Cluj-Napoca.

surse: monitoruldecluj.ro, G4media.ro, https://www.facebook.com/UNTOLDFestival/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*