Ministrul de Finanțe se ocupă și de Educație!

Ministrul de Finanțe se ocupă și de Educație!

După ce a rezolvat toate problemele de la Finanțe, Eugen Teodorovici vine cu propuneri pentru Educație. Ministrul Finanțelor Publice, a spus, în cadrul unei întâlniri publice, că atât părinții, cât și elevii și profesorii își doresc o reducere a numărului de ore la anumite materii. Ministrul nu a spus însă la ce materii se gândește.

În replică, un reprezentant al sindicatelor din educație i-a reamintit că multe materii au fost introduse prin inițiative parlamentare, considerându-se că sunt mai importante decât chimia, fizica sau biologia.

„Anumite inițiative pe linia Parlamentului, așa a fost continuu: să mai adăugăm niște discipline care sunt din ce în ce mai importante, că sunt mai importante decât fizica, decât chimia, mai importante decât biologia și eventual să lăsăm doar ce este interesant pentru unii și, poate, ușor. Vă puneți probleme că nu mai aveți cercetare? V-ați gândit cumva că la facultățile de fizică, efectiv bate vântul pe acolo? Că nu mai calcă nimeni? La lucrul ăsta v-ați gândit? Că veniți cu chestiile astea ușoare. Dar spuneți-mi și mie ce este ușor în viață? Vrei performanță, dar dacă se poate, să stai frumos acasă. Aceste lucruri nu sunt argumente”, a spus sindicalistul.

sursa: capital.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*