„Școala în stil INTERACTiv 2019”, la final

„Școala în stil INTERACTiv 2019”, la final

Zilele trecute s-a încheiat „Școala în stil INTERACTiv 2019” organizat de Clubul Interact Dej, în colaborare cu Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și cu sprijinul Rotary Club Dej. Final marcat prin decernarea de diplome „pentru devotamentul si implicarea copiilor în activitățiile” la care au participat timp de o săptămână.

Așadar, a treia ediție a „școlii de vară”, a reunit, timp de o săptămână, în jur de 35 de participanți, copii din clasele primare și de gimnaziu (7-14 ani), iar activitățile propuse și susținute de membrii Clubului Interact au avut ca scop petrecerea unor zile din vacanță într-un mediu plăcut, joaca, sportul și dobândirea unor cunoștințe noi, fiind principalele atracții ale programului. Nu în ultimul rând, la fel ca în anii precedenți, proiectul a venit în ajutorul părinților, prin ocuparea timpului liber al copiilor cu activități specifice vârstei acestora.

O ediție de succes, care a cuprins ateliere de make-up (coordonat de Daniela Samuil), vânătoare de comori, vizită la Muzeul Municipal, vizionare de filme, jocuri sportive (coordonator: Carmen Mican), dar și multă bună dispoziție. La materializarea acestora au contribuit „interactivii” și invitații lor, bucurându-se de susținerea conducerii colegiului și past president-ului RC Dej, Virgil Oșan, cel căruia i se datorează înființarea clubului dejean.

Nu în ultimul rând, mulțumiri se cuvin și sponsorilor care au sprijinit mai ales partea „gastronomică” a activităților, respectiv, Red Wine Bistro, unde copiii au avut ocazia să afle câte ceva din „ secretele culinare” ale bucătarului-șef.

Interact Dej s-a constituit în anul 2016 și este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, fiind axată pe activități de voluntariat desfășurate sub tutela Rotary Club Dej. Actualul președinte al clubului este Tudor Bote, elev al Colegiului „Andrei Mureșanu”.

M. Vaida/ziarulfacia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*