Viorica Dăncilă a anunțat că toate organizaţiile PSD vor fi evaluate

Viorica Dăncilă a anunțat că toate organizaţiile PSD vor fi evaluate

Liderul PSD Viorica Dancilă a anunţat că se vor lua măsuri ferme în organizaţiile cu rezultate slabe şi că preşedinţii de filiale trebuie să îşi asume rezultatele de la alegerile prezidenţiale.
Preşedintele PSD a precizat că toţi preşedinţii de filiale trebuie să îşi asume rezultatele alegerilor şi că fiecare organizaţie va trece prin evaluări.

„Eu cred că trebuie toţi să ne asumăm. Şi eu îmi asum, ne leagă foarte multe lucruri şi dorinţa de a realiza cât mai multe lucruri. Fiecare organizaţie îşi va face o evaluare pornind de la voturile pe fiecare localitate. Toţi trebuie să ne asumăm această evaluare, nu va fi ceva impus. Va veni această evaluare din partea preşedintelui organizaţiei. Şi eu îmi asum, fiecare trebuie să îşi asume. Dacă aici îşi asumă Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu, trebuie să îşi asume şi cei de la Cluj”, a spus Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.ro.

În replică, liderul social-democrat de la Cluj, Horia Nasra, a afirmat că nu s-a ferit niciodată să îşi asume rezultatele obţinute la nivel judeţean, adăugând că declaraţiile premierului nu au fost ţintite spre organizaţia pe care el o conduce:

„Noi niciodată nu ne-am ferit să ne asumăm vreun rezultat. Sunt nişte declaraţii generale, din câte ştiu eu, care nu se referă la o anumită organizaţie. Sigur că, după prezidenţiale, vom trage linie şi vom vedea unde s-a greşit, la nivel local, la nivel judeţean sau central. Se vor face evaluări”, a declarat Horia Nasra, pentru ZIUA de CLUJ.

Întrebat care este ținta pe care PSD Cluj şi-o asumă pentru alegerile prezidenţiale, Nasra a spus că aceasta va fi stabilit în următorul Comitet Executiv (CEx) al partidului: „Discuţiile acestea le vom avea cândva, în CEx-ul viitor. Încă nu s-a stabilit targetul”, a spus liderul PSD Cluj.

Partidul Social Democrat a obţinut, la alegerile din 26 mai doar 10,70% din voturile clujenilor care s-au prezentat la urne, fiind clasat pe locul trei, după Alianţa USR – PLUS şi PNL.

ziare.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*