Clujeanul  Vlad Pop aleargă pentru copiii cu afecțiuni oncologice

Clujeanul Vlad Pop aleargă pentru copiii cu afecțiuni oncologice

Vlad Pop, clujeanul care și-a dedicat cea mai mare parte a ultimilor ani susținerii copiilor aflați în suferință în spitale de oncologie va alerga, pe 10 septembrie, în Italia 130 km 12.000 D+ la Tor des Geants 2019. Sportivul va alerga pentru burse destinate copiilor din tabăra MagiCAMP 2019. Vlad Pop speră să asigure finanțare pentru a susține încă 50 de burse în valoare de 500 lei pe luna, timp de 12 luni, pentru educația a 100 copii cu afecțiuni oncologice.

Oricine poate susține această cauză și dona în contul RO13INGB0000999905454114 (titular Asociația MagiCAMP) sau pe Galantom, direct cu ajutorul unui card bancar.

În luna martie a acestui an, Vlad Pop a luat parte și la una dintre cele mai dure competiții din lume,la 6633 Arctic Ultra, în proba scurtă a acestui concurs, pentru a strânge fondurile necesare susținerii a 100 de burse în beneficiul copiilor bolnavi de cancer. Vlad Pop a alergat aproape 200 de km pentru copiii MagiCAMP la Polul Nord, în cea mai dură, mai geroasă, mai crâncenă cursă de alergare de pe Pământ. El a terminat atunci pe primul loc proba la care s-a înscris, marcând un nou succes pentru România, nu doar pentru proiectul său de strângere de fonduri destinate burselor pentru copiii cu afecțiuni oncologice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*