Dăncilă îl va propune pe Mihai Fifor la Interne, după finalizarea perioadei de interimat

Dăncilă îl va propune pe Mihai Fifor la Interne, după finalizarea perioadei de interimat

Surse din interiorul PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că Viorica Dăncilă îl va propune pe Mihai Fifor la Interne, după finalizarea perioadei de interimat. De asemenea, PSD se gândeşte la un înlocuitor al lui Mihai Fifor la parteneriate strategice.

Pentru funcţia de ministru al Educaţiei sunt vehiculate mai multe nume, printre care şi Radu Szekely, fost consilier al ministrului Ecaterina Andronescu.

Mihai Fifor, vicepremier pe parteneriate strategice, a preluat interimatul la MAI pe 30 iulie, după ce Nicolae Moga a demisionat din funcţia de ministru, la doar şase zile de mandat, urmare a modului în care s-a acţionat la Caracal.

Portofoliul interimar la Educaţie este asigurat în prezent de ministrul Culturii, Daniel Breaz, după ce Viorica Dăncilă a demis-o din funcţie pe Ecaterina Andronescu, după ce aceasta a afirmat că ea a învăţat de acasă să nu se urce într-o maşină cu un străin.

Social-democraţii se reunesc vineri, la Parlament, în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, cu o zi înaintea Congresului formaţiunii care va marca lansarea candidaturii la prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*