Astăzi are loc lansarea candidatului PSD pentru alegerile prezidențiale

Astăzi are loc lansarea candidatului PSD pentru alegerile prezidențiale

Social-democrații se reunesc, astăzi, 24 august, începând cu ora 11.00, la Parlament, la Congresul care va marca lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României.

Coordonatorul PES activists România Victor Negrescu a declarat, miercuri pentru Mediafax, că reuniunea partidului de sâmbătă va arăta determinarea PSD în câștigarea următoarele cicluri de alegeri. Social-democratul a adăugat că președintele PES Sergei Stanishev va fi prezent la Congres.

Social-democrații au validat-o pe 23 iulie, în ședința Comitetului Executiv, pe Viorica Dăncilă drept candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Împotriva acestei decizii au votat atunci doar liderul PSD Olt Paul Stănescu și liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu.
În cursa internă a PSD prentru alegerile prezidențiale au mai fost Eugen Teodorovici, Mihai Fifor și Gabriela Firea, care s-au retras însă înainte de CEx-ul de pe 23 iulie.

Și Liviu Pleșoianu își dorea susținerea PSD la alegerile prezidențiale. Ulterior, acesta a anunțat că va candida independent.

Întrebat despre Congresul PSD de sâmbătă, Mihai Fifor a precizat că este „un congres-eveniment”, de lansare a candidatului PSD la prezidențiale, aceatsa fiind singurul subiect de pe ordinea de zi.
„ Ne dorim un eveniment plăcut. De pe 25 deja începem strângerea de semnături în toată țara”, a adăugat Fifor.

ziare.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*