Debutul  unui tânăr fotbalist gherlean, la Unirea Dej

Debutul unui tânăr fotbalist gherlean, la Unirea Dej

Marţi după amiază în cadrul etapei a III-a, faza naţională a Cupei României pe stadionul din parcul municipiului Dej a avut loc meciul de fotbal între Unirea din localitate şi Sănătatea Cluj-Napoca, încheiat cu victoria categorică, 3-0 (2-0) a oaspeţilor. În formaţia gazdă a debutat şi gherleanul Benkő Ferenc, transferat în această vară la gruparea dejeană (care face parte din seria a 5-a din liga a III-a) de la Atletic Olimpia Gherla. Jucătorul în vârstă de 18 ani a avut o evoluţie bună, mai ales dacă avem în vedere că în partida cu viruşii-verzi i-a avut în faţă fotbalişti de mare experienţă, în frunte cu Laurenţiu Rus (fost la Dinamo, CFR 1907 şi Poli Iaşi).

Un debut primiţător în eşalonul trei al fotbalului nostru pentru talentatul mijlocaş (dar, joacă şi pe alte posturi) din Gherla, căruia antrenorul Unirii, Gică Barbu acordă încredere încă la începutul noului campionat.

Până în prezent Benkő Ferenc a mai fost legitimat la juniorii lui FC U, dar şi la Viitorul Cluj-Napoca, iar în ultimul sezon a fost titular la Atletic Olimpia antrenat de Adrian Trif.

Szekely Csaba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*