Mame care ne inspiră – Un proiect Work at Home Moms România

Mame care ne inspiră – Un proiect Work at Home Moms România

Asociația Work At Home Moms dă startul unui maraton de activități pentru copii, cu scopul orientării profesionale, venind în întâmpinarea acestora cu ateliere, demonstrații creative și tradiționale, meșteșugărești.

Pe 7 septembrie, orele 14 -19 și 8 septembrie, orele 10 -15, 8 traineri din Cluj vor îndruma copiii între 3 și12 ani în derularea unor activități în vederea dezvoltării gândirii prin implicarea abilităților native, stimularea creativității și a noilor abilități, încurajarea dexterității, agilității și pasiunii pentru artele frumoase.

Unul din principalele obiective vizate este responsabilizarea lor și a părinților, precum și creșterea conștientizării privind importanța educației și integrării social-profesionale. Vizitatorii vor putea lua contact cu procesul de manufactură, instrumentele și materialele de lucru.

Atelierele vor fi ținute la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, sala 32.

Asociația Work At Home Moms vine în întâmpinarea mamelor care doresc să lucreze part time, project based, home based, dar și a celor antreprenoare. De asemenea, Muzeul interactiv sprijină mamele pricepute în meșteșugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte și este susținut prin programul Start ONG, Kaufland Romania.

Mai multe informații pe: www.wahm.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*