Cornel Itu a rămas vicepreşedinte în cadrul Comisiei Economice din Camera Deputaţilor

Cornel Itu a rămas vicepreşedinte în cadrul Comisiei Economice din Camera Deputaţilor

Noua sesiune a început cu alegerea noilor structuri de conducere ale grupurilor şi comisiilor parlamentare, cât şi ale Biroului Permanent al Senatului. O parte dintre parlamentarii clujeni şi-au păstrat funcţiile la nivelul acestor structuri, în timp ce alţii nu-şi mai menţin poziţiile cheie la nivelul grupurilor şi comisiilor parlamentare.

Unul dintre parlamentarii clujeni care a rămas fără funcţie la nivelul grupului parlamentar al PSD este deputatul Horea Nasra. Deputatul social democrat clujean a deţinut până acum funcţia de vicelider al grupului parlamentar PSD din Camera inferioară a Parlamentului. În contextul alegerii noilor structuri de conducere, Horia Nasra şi-a anunţat colegii că renunţă la funcţia de vicelider de grup, motivând că are nevoie de mai mult timp pentru se ocupa de organizaţia clujeană a partidului din care face parte. „Mi-am anunţat colegii că nu mai doresc să deţin funcţia de vicelider de grup parlamentar deoarece am nevoie să mă implic mai mult în activitatea organizaţiei PSD Cluj”, a declarat Horia Nasra. De asemenea, deputatul Cornel Itu a reuşit să-şi păstreze funcţia de vicepreşedinte în cadrul Comisiei Economice din Camera Deputaţilor. Şi vicepreşedintele ALDE, Steluţa Cătăniciu a ştiut să-şi negocieze o poziţie importantă în Parlament. Astfel, deputatul clujean a fost confirmat în funcţia de vicepreşedinte în cadrul Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor.

Un alt parlamentar care a reuşit să-şi menţină poziţia în grupul parlamentar este Mihai Goţiu. Senatorul clujean a fost reales vicelider al grupului parlamentar USR din Camera Superioară a Parlamentului.

Totodată, deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu a reuşit să-şi păstreze funcţia de vicepreşedinte al Comisiei de sănătate şi familie. O astfel de funcţie în această comisie a fost obţinută şi de liberalul Florin Stamatian.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*