Horia Nasra, înlocuit de la șefia PSD Cluj. Locul i-a fost luat de jurnalistul Liviu Alexa.

Horia Nasra, înlocuit de la șefia PSD Cluj. Locul i-a fost luat de jurnalistul Liviu Alexa.

Liderii PSD s-au întâlnit la ceas de seară, 18 septembrie 2019, în ședința Comitetului Executiv, unde au luat decizia de a-l schimba din funcție pe deputatul clujean Horia Nasra, cel care conducea, ca președinte interimar, Organizația PSD Cluj.

În locul lui Nasra a fost numit jurnalistul și omul de afaceri Liviu Alexa.
„Am luat în discuția organizația Cluj, unde am numit un nou președinte interimar în locul domnului Horia Nasra, având în vedere rezultatul foarte slab obţinut atât pe municipiu, cât şi pe județ. L-am numit ca şi președinte interimar pe Liviu Alexa. Sperăm ca la CLuj rezultatul să fie mult mai bun decât a fost până acum”, a spus Viorica Dăncilă.

Deputatul Horia Nasra conducea organizația județeană din postura de președinte interimar.
„În această seară, doamna Viorica Dăncilă a propus schimbarea președintelui interimar al PSD Cluj fără alegeri libere și fără vreun motiv real, ci dintr-un considerent pur subiectiv. Cei mai mulți colegi au votat această propunere. Nu toți 🙂 Le mulțumesc colegilor din PSD Cluj pentru buna colaborare din ultimii trei ani, de la fiecare am învățat câte ceva! Despre greșeli mari, făcute de „lideri” vremelnici și nepricepuți vom mai vorbi.”, a scris fostul președinte al PSD Cluj pe Facebook.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*