Demisie de răsunet în PSD Cluj!

Demisie de răsunet în PSD Cluj!

Scandalul din PSD Cluj este departe de a se încheia. Vineri, consilierul judeţean Remus Lăpuşan şi-a înaintat demisia din funcţia de lider al grupului social-democrat din CJ Cluj.

Lăpuşan argumentează că nu poate fi reprezentat de un intrus, de o persoană care a jignit clujenii, comunitatea noastră, românii şi care a demonstrat de-a lungul timpului în comunicare publică dispreţ faţă de toate generaţiile, de la tineri la bunici. “Dat fiind ridicolul situaţiei şi buna colaborare cu colegii mei, nu doresc să-i mai includ într-un joc mediatic pe care de cinci zile acest intrus îl face prin jigniri şi minciuni”, a anunţat Remus Lăpuşan.
Reacţia social democratului vine în contextul unui conflict deschis cu președintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, care, în urmă cu câteva zile, i-a cerut demisia. De altfel, vestea numirii lui Alexa în fruntea PSD Cluj a constituit un adevărat șoc pentru membrii filialei, iar de atunci scandalurile se ţin lanţ.

Vă reamintim că la începutul acestei săptămâni, consilierul local Corina Croitoru a reacţionat după ce noul lider al organizaţiei judeţene a PSD, Liviu Alexa, i-ar fi cerut demisia pe motiv de inactivitate în CL Cluj-Napoca.

Într-o scrisoare deschisă, aceasta şi-a prezentat, în cifre, activitatea din forul local şi i-a transmis lui Alexa că a obținut mandatul de consilier prin vot democratic, insistând să îi fie retras prin proceduri statutare. În apărarea Corinei Croitoru a sărit atunci fostul lider PSD Cluj, Horia Nasra, în opinia căruia Alexa a început „sublim curățenia de tineri”.

sursa: tiny.cc/gz3jdz

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*