„Cupa Unirea” la volei, câştigată de echipa dejeană

„Cupa Unirea” la volei, câştigată de echipa dejeană

În organizarea clubului Unirea Dej a avut loc, la sfârșitul săptămânii, tradiţionalul turneu de volei dotat cu „Cupa Unirea” la care, pe lângă formaţia gazdă au mai participat Universitatea Cluj, CSM Câmpia Turzii şi Steaua Bucureşti, ultima grupare retrasă în această vară din campionatul A1. După trei zile de întrecere ediţia 2019 a fost câştigată de echipa gazdă, Unirea, pregătită de antrenorii Marius Dascălu şi Tiberiu Szilagyi.

Voleibaliştii dejeni au învins formaţiile Universitatea Cluj şi CSM Câmpia TURZII cu 3-2, câştigând clar şi în faţa celor de la Steaua Bucureşti cu scorul de 3-0. Unirea a fost urmată de Universitatea Cluj (2 victorii), iar pe locul III s-a clasat Steaua (o victorie). Sâmbătă, 12 octombrie 2019, în cadrul primei etape a campionatului A1 în sala de sport din Câmpia Turzii se întâlnesc CSM din localitate şi Unirea Dej primul derbi judeţean chiar la debutul în noul sezon competiţional.

La sfârşitul turneului de la Dej într-un cadru festiv a fost premiat de conducerea clubului Unirea profesorul şi antrenorul de volei, Radu Miclea pentru întreaga sa carieră pusă în slujba voleiului dejean, domnia sa ocupând mulţi ani şi funcţia de tehnician al echipei Unirea Dej, dar şi a loturilor naţionalei de juniori. Pentru valoroase contribuţie adusă sportului atât pe plan local, cât şi naţional dascălul şi antrenorul Radu Miclea a fost premiat cu diplomă, plachetă şi un set de trening.
Un gest frumos din partea conducătorilor clubului dejean, în frunte cu preşedintele Cornel Itu.

Szekely Csaba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*