Săptămâna Mondială a Spațiului Cosmic, la Școala „Mihai Eminescu”

Săptămâna Mondială a Spațiului Cosmic, la Școala „Mihai Eminescu”

Săptămâna Mondială a Spațiului Cosmic a fost sărbătorită cu mult entuziasm de elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, miercuri, 9 octombrie, în cadrul unei manifestări coordonate de prof. Daniela Țîra.

Elevii claselor a IV-a A, a IV-a B și a IV-a D, coordonați de prof. Mihaela Fekete, Vasile Cernea și Corina Borșan au realizat desene, proiecte și costume „spațiale” pline de originalitate, dovedind multă imaginație, îndemânare și simț artistic.

Lucrările lor au fost foarte apreciate și răsplătite cu numeroase premii, acordate de d-na prof. Eleonora Bodea-Ban.

Elevii claselor a VI-a și-au dovedit și ei talentul la realizarea proiectelor practice, a desenelor, picturilor și a celor mai „performante” avioane.

Cel mai apreciat moment a fost sceneta „Întâlnire cu Galileo Galilei”, interpretată cu multă măiestrie de un grup de 6 elevi din clasa a VI-a C, coordonați de profesorii Diana Sîntiuan și Daniela Țîra.

La fel de mult succes a avut și concursul de lansări de avioane de hârtie.

Activitatea a fost un prilej de bucurie, de momente agreabile, de manifestare a diverselor talente ale elevilor și s-a desfășurat într-o atmosferă veselă, care a încântat întreaga asistență. La final, elevii și-au exprimat dorința de a participa și la alte manifestări de același gen.

Felicitări tuturor!

prof. Daniela Țîra

Foto: Vasile Cernea

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*