Mentalitatea unor învinși. Marș afară!

Mentalitatea unor învinși. Marș afară!

Am citit mai multe declarații date de înalți oficiali din IGSU,ISU,ISUBIF referitoare la intervenția dezastruoasă a acestor structuri în timpul incendiului de la Colectiv. Am fost șocat de lipsa de umanitate, de incompetența crasă, de limbajul agramat și de sportul de a arunca vina pe alții care pare a fi devenit baza desfășurării activității.

Acești oameni fără dedicare pentru profesie, promovați doar pe criterii de pile și pupincurism politic nu au ce căuta în sistem! De ani de zile au tot fost plânși prin presă că vezi Doamne ce salarii mici primesc ei și ce bine fac comunității. S-au mărit salariile, li s-au acordat tot felul de sporuri mai mult sau mai puțin inventate de mai avem să le dăm bani și doar pentru că respiră! Ce au făcut acești așa ziși profesioniști atunci când au trebuit să își facă meseria aia plătită bine acum? Nimic. Brambureală totală, lipsă de proceduri, lipsă de coordonare, prostie și incompetență. Au murit oameni și datorită lor.

Acum trebuie să le plângem de milă pentru că au făcut tot ce creierele lor odihnite cred că ar fi fost posibil? Ne cred proști? Chiar ne cred ultimii analfabeți de pe pământ să înghițim astfel de mizerii de declarații?

Acum avem imaginile care arată faptul de necontestat că sunt incompetenți. Acești oameni nu ar trebui pensionați cu pensii de zeci de mii de lei ci ar trebui să își piardă dreptul la pensie! Ar trebui să primească interdicție pe viață de a mai ocupa funcții publice! Am înțeles că ai două tone de drepturi pentru că ești un funcționar public dar când demonstrezi că ești incompetent ca să nu spun prost de-a dreptul tot prin lege ar trebui să ți se spună – Marș afară! Și odată cu asta să ți se taie și toate privilegiile de care beneficiezi.

Asta s-ar întâmpla într-o țară normală!

Mihai Vintilă/www.infoest.ro

Mihai Vintilă este:
Redactor șef al revistei Litera13 din Brăila
Editor al ziarului InfoEST.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*