Grădinița ,,Arlechino”, reabilitată cu  fonduri nerambursabile

Grădinița ,,Arlechino”, reabilitată cu fonduri nerambursabile

Primăria Municipiului Dej și Grădinița cu Program Prelungit „Arlechino”, au marcat joi, 31 octombrie, finalizarea proiectului „Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu Program Prelungit „Arlechino”, de care beneficiază cei peste 160 de copii care frecventează grădinița și cadrele didactice.

Potrivit comunicatului remis presei, proiectul finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, are o valoare de 2 500 000 lei, cota de cofinanțare din bugetul local fiind de aproximativ 140 000 lei.

În cadrul proiectului prin care s-a dorit crearea de condiții optime și moderne de pregătire pentru copii, clădirea grădiniței a fost extinsă, s-a intervenit la fațadizare și înlocuirea tâmplăriei, iar la parter au fost amenajate: o sală de grupă, sală de mese, bucătărie, cabinet medical, izolator, birouri, vestiare şi grupuri sanitare.
A fost refăcută mansarda, acoperișul și au fost executate recompartimentări ale spațiilor în acord cu cerințele actuale, fiind amenajate 5 săli de grupă, spălătorie, călcătorie, uscătorie, depozite şi grupuri sanitare.

De asemenea grădinița a fost dotată cu mobilier și aparatura necesară desfășurării întregii activități.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*