Prima ediție TEDxYouth@Cluj: „Find Your Voice”!

Prima ediție TEDxYouth@Cluj: „Find Your Voice”!

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, va avea loc la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca un nou eveniment marca TEDx, cu totul special. Fiind dedicat în primul rând tinerilor, poartă numele de TEDxYouth@Cluj și este organizat de echipa care, de 10 ani, se ocupă de conferințele internaționale TEDxCluj.

TEDxYouth@Cluj este dedicat tinerilor care fac lucrurile să se întâmple și a apărut odată cu nevoia tot mai acută de a scoate talentele în față, de a arăta că tinerii pot fi exemple pozitive pentru societatea în care trăim și, mai ales, de a pune umărul la forma pe care educația non-formală o va lua în următorii ani.

Partenerii acestei prime ediții sunt: Radio Impuls – radioul official TEDxYouth@Cluj, Aquavia, ATP Motors – Partener de mobilitate, Vitamin Aqua, Fundația Noi Orizonturi, ClujHub, Transylvania College, Școala Elf, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu și Liceul de Arte Vizuale Romulus Ladea.

TEDxYouth@Cluj – „Find Your Voice” este organizat de aceeași echipă care se ocupă de conferințele internaționale TEDxCluj. Cu o istorie de 10 ani în România, TEDxCluj a construit o comunitate locală de peste 13.000 de persoane, pentru care livrează conținut live original, actual și relevant prin intermediul speakerilor invitați la evenimente.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe website-ul www.youth.tedxcluj.com, pe pagina de Facebook facebook.com/TEDxYouthCluj și pe contul de Instagram instagram.com/tedxyouthcluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*