Campionat Internațional de Make-up Alternativ, la Cluj

Campionat Internațional de Make-up Alternativ, la Cluj

Primul Campionat Internațional de Make-up Alternativ (CIMA) a fost organizat, în acest an, în premieră în România. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 16 noiembrie, la West City Hotel, din Florești.

Pentru România evenimentul a reprezentat o noutate în domeniu. Pe parcursul întregii zile s-au organizat competiții de make-up, dedicate atât profesioniștilor, cât și amatorilor. Fiecare probă a fost supravegheată de un juriu format din specialiști în domeniu, recunoscuți la nivel mondial.

Membrii juriului:

Andreea Lavinia Pop – este clujeancă de origine, proprietară a academiei cu același nume din Roma (Italia). Ea este specializată în make-up fashion în stil american și are experiență în SUA și în Italia.

Greta Volpi este proprietara academiei GV Kryolan din Torino și a magazinului Kryolan Milano. A lucrat pentru Torino Fashion Week. Anna Engvall, suedeză de origine, este asistentă pentru Einat Dan, a studiat cu Val Garland și a lucrat la New York, Londra, precum și la Stockholm Fashion Week.

Primul CIMA a fost organizat de o clujeancă, Teodora-Roxana Cioancă. Stabilită în Italia, ea a visat să aducă în România un astfel de campionat încă de când a participat la evenimente similare, desfășurate în străinătate, în calitate de concurent și de jurat.

“L-am creat, conturat, organizat și adaptat, astfel încât să nu se diferențieze cu nimic de un campionat organizat oriunde în lume. Am decis să avem un juriu de excepție, de talie internațională. Participarea la un astfel de campionat este o experiență unică în viață unui make-up artist, dar și un început de drum pentru cine e pasionat de lumea colorată și creativă a make-up-ului. Un astfel de campionat îți dă posibilitatea să capeți recunoaștere internațională, pe de altă parte, te provoacă la autocunoaștere și îți impune ieșirea din zona de confort, pentru a da frâu liber creativității”, a spus Teodora-Roxana Cioancă.

https://alternativmuachampionship.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*