Ordinul bisericesc  „Mihai Vodă” pentru primarul comunei Mica

Ordinul bisericesc „Mihai Vodă” pentru primarul comunei Mica

ÎPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului a participat marți, 19 noiembrie, la Conferința semestrială a preoților din Protopopiatul Dej, precedată de oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei de Te-Deum în biserica parohiei Dej II, cu hramul ,,Adormirea Maicii Domnului”.

După conferință, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a sfințit Capela mortuară din parohia Mica, construită de primăria din localitate. După slujbă, ierarhul i-a conferit primarului Tiberiu Zelencz Ordinul ,,Mihai Vodă”.

„A fost o zi marcată de momente pline de emoție, deoarece putem vedea cum dorințele cetățenilor și obiectivele pe care mi le-am propus la început de mandat, prind contur de la o zi la alta” – a declarat cu acest prilej primarul Tiberiu Zelencz, într-o postare pe rețeaua de socializare facebook.

„Vreau să transmit încă o dată mii de mulțumiri tuturor celor care ne-au fost alături, IPS Andrei, preacuviosul Părinte Stareț al mănăstirii Rohiița, Vasile Filip, părintele protopop Ioan Buftea, preoților din comuna Mica, credincioșilor din cadrul Parohiei Mica, nu în ultimul rând consilierilor locali, din cadrul Consiliului Local Mica, indiferent de apartenența politică, pentru susținerea acestui proiect, constructorului și întregii mele echipe care s-a implicat în realizarea acestui obiectiv, precum și tuturor cetățenilor care au fost alături de noi.

Am avut onoarea de a primi, din partea Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului Ordinul “Mihai Vodă”, distincție care nu este doar a mea, este a tuturor oamenilor cu care am făcut echipă și am realizat acest obiectiv, precum și a tuturor cetățenilor comunei noastre care m-au sprijinit și susținut în demersul meu.
Vă mulțumesc din suflet, iar bunul Dumnezeu să ne ajute să fim sănătoși să putem realiza cât mai multe lucruri frumoase pentru Comuna Mica” a mai scris primarul Zelencz în respectiva postare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*