„Diplomă de Onoare” pentru Catedra de matematică a CNAM Dej

„Diplomă de Onoare” pentru Catedra de matematică a CNAM Dej

Societatea de Științe Matematice din România, a premiat vineri, 22 noiembrie, profesorii catedrei de matematică din cadrul Colegiului Național „Andrei Mureșanu” pentru rezultatele de excepție obținute de-a lungul celor 100 de ani de învățământ liceal românesc, de către profesorii și elevii instituției dejene. CNAM este primul colegiu premiat, dintre cele trei existente în județ.

„Diploma de Onoare” a fost înmânată de președintele Societății de Științe Matematice, Radu Gologan, în Aula Magna a UBB Cluj – cu prilejul Sesiuneii Omagiale „Şcoala de Matematică Clujeană la 100 de ani (1919-2019)” – profesorilor: Eugen Jecan, Camelia Chindriș, Corina Dragoș și Alina Găldean. Alături de ei, s-au aflat Emilia Mureșan, directorul Colegiului „Andrei Mureșanu” și inspectorii școlari Mariana Pop, Cristian Pop și Anca Hodorogea, toți fiind susținătorii tuturor activităților și concursurilor organizate de matematicienii dejeni.

„Recunoașterea meritelor profesionale ale catedrei de matematică de cel mai înalt for în domeniu, reconfirmă calitatea dascălilor noștri. Colectivul de cadre didactice a CNAM îi felicită pe colegii noștri de azi și de ieri, amintindu-ne cu drag de toată panoplia olimpicilor ce ne-a onorat și deopotrivă de toți absolvenții cărora calitatea matematicii cnam-iste le-a fost rost și folos vieții” – este postarea publicată pe pagina de socializare a colegiului, la care adăugăm și noi, felicitările noastre!

foto: CNAM/facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*