Nasra, capul lui Alexa vrea!

Nasra, capul lui Alexa vrea!

Potrivit datelor rezultate după centralizarea proceselor verbale din secțiile de votare, Klaus Iohannis a obținut în județul Cluj 81,20 la sută din voturi. La nivelul municipiului Cluj-Napoca, Iohannis a reușit să atragă votul a 84,56 la sută dintre alegători.

În schimb, pentru PSD, deputatul Horia Nasra spune că e ”cel mai slab rezultat” și îi solicită demisia președintelui interimar Liviu Alexa!

„Nefericită seară, cel mai slab rezultat din istoria PSD în județul Cluj, într-un tur II (Victor Ponta, a obţinut 108.519 voturi, 26,17%, în 2014), sub bagheta intrusului care a ales treptat logica însingurării printre clujeni.

Cu un asemenea şaman al cuvintelor joase, care a jignit clujenii, jurnaliștii și colegii de partid, Clujul educat, Clujul civilizat, nu poate fi compatibil!
Pistoanele din motorul urii, deja uzate, nu mai pot să producă chiar și într-un partid politic, darămite într-o comunitate, empatie în jurul acelui frumos și simplu #împreună
Reforma stângii trebuie să înceapă de la Cluj, prin alungarea intrusului specializat în mineriadele cuvântului scris.
Au trecut nouă săptămâni, de politică a maxilarelor stoarse, a exclamațiilor de bulevard și a discursului vitriolic în politica clujeană. Ajunge!

Solicit DEMISIA de ÎNDATĂ a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj, un individ preocupat doar să excludă primari, să amenințe membri de partid, aleși locali și familiile lor, un individ dator vândut la ANAF, certat cu legea și bunul simț ardelenesc! #Demisia!”, a transmis deputatul Horia Nastra, prin intermediul unui comunicat de presă.

În partid situația este tensionată și la nivel național, iar presa centrală speculează deja că Viorica Dăncilă va fi debarcată din fruntea PSD!

foto: b1.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*