„ Magia sărbătorilor”,  în 6 decembrie, la Dej

„ Magia sărbătorilor”, în 6 decembrie, la Dej

Primăria Municipiului organizează vineri, 6 decembrie, a cincea ediţie a evenimentului dedicat copiilor„ Magia sărbătorilor”.
Activitățile vor debuta la ora 17:00 în Piaţa Bobâlna, unde copiii se vor putea bucura de spectacolul muzical de Crăciun cu mascote si personaje ”Prietenii lui Moș Crăciun” , un spectacol produs de Golden Party, scenariul si regia : Sabina Arsenie, muzica : Gabriel Arsenie, coregrafie: Rareș Valea.

În cadrul spectacolului odată cu Moș Crăciun și ajutoare de nădejde, cei mai îndrăgiți șoricei ai copilăriei, vor fi prezenți Alba ca Zăpada și Prințul, precum și invitați surpriză, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii. Chiar dacă un personaj viclean va încerca sa fure magia zilelor de sărbătoare, eroii își unesc puterile pentru ca binele să triumfe, iar Moș Crăciun le va da și el o mâna de ajutor.

Pe lângă muzică, mascote și personaje îndrăgite, copiii vor avea parte de ateliere de pictură pe față, surprize, iar evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

„ Magia sărbătorilor este o frumoasă tradiție a noastră, un eveniment pe care îl organizăm special pentru copii, pentru a le oferi momente de bucurie și a simți împreună atmosfera unică a acestei perioade.
Vă așteptăm în 6 decembrie, de la ora 17:00, în Piaţa Bobâlna pentru a ne bucura împreună cu copiii noştri de Magia sărbătorilor.”

Primar
Morar Costan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*