1 Decembrie, cu momente emoţionante, la Mica

1 Decembrie, cu momente emoţionante, la Mica

În cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale în comuna Mica au avut loc o serie de evenimente, care nu au fost lipsite de emoţie.
Acestea au debutat cu o slujbă religioasă şi depunerea unei coroane în memoria eroilor neamului nostru.

„Şi în acest an, am păstrat tradiţia şi am premiat cuplurile care au împlinit în acest an 25, respectiv 50 de ani căsătorie, care pentru noi sunt exemple și un model de viaţă.
Atenţia noastră s-a îndreptat şi spre sportivii din comuna noastră, fiind premiaţi pentru bunele rezultate obţinute pe parcursul acestui an.
Totul a continuat cu un frumos spectacol artistic susţinut de copiii din cadrul școlilor din Sânmărghita și Nireş și de cunoscuţi interpreți de muzică populară de pe valea Someșului, totul culminând cu un foc de artificii.
Mii de mulţumiri aş dori să aduc tuturor celor care s-au implicat şi m-au susţinut în organizarea acestui eveniment: Consiliul Local Mica, Asociaţia Mugurii Mintiului-soţilor Simion şi Sanda Berchi, care şi în acest an ne-au susţinut şi au fost alături de noi, cadrelor didactice şi copiilor din cadrul şcolilor din comuna noastră, interpreţilor de muzică populară, firmei care şi în acest an ne-a încântat cu un frumos spectacol de artificii, şi nu în ultimul rând tuturor oamenilor care, într-un număr atât de mare în această zi specială, au fost alături de noi.
Sunt momente unice, speciale, pline de emoţia dată de unitate şi de mândria fiecăruia dintre noi că suntem români.
Prin credinţă, unitate şi înţelegere vom reuşi!”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*