Tabere și cursuri de restaurare la Castelul Bánffy din Bonțida

Tabere și cursuri de restaurare la Castelul Bánffy din Bonțida

Fundația Transylvania Trust, responsabilă pentru restaurarea și revitalizarea Castelului Bánffy din Bonțida, vă invită să participați la taberele de restaurare a patrimoniului construit organizate la castel în anul 2020.

Fundația Transylvania Trust organizează cursuri practice din 2001, încercând să soluționeze lipsa de profesioniști și muncitori calificați în domeniul protecției patrimoniului construit.

Până în prezent au fost prezenţi în jur de 3000 cursanți din 28 de țări (România, Albania, Australia, Brazilia, Belgia, Franța, Ungaria, Polonia, Serbia, Slovenia, Suedia, Regatul Unit, Statele Unite, etc.).

Taberele sunt destinate în special studenților arhitecți, ingineri constructori, peisagiști, arheologi, istorici de artă, precum și altora interesați.

Cursurile sunt adresate de asemenea muncitorilor din industria construcțiilor care doresc să se specializeze în domeniu, dar și altor persoane care sunt interesate de restaurarea monumentelor istorice.

Perioadele de curs

  • Modulul 1. 26 iulie – 8 august 2020
  • Modulul 2. 9-22 august 2020

Cursurile se desfășoară la Castelul Bánffy din Bonțida, România. Cazarea și masa participanților se asigură la castel, din taxa de participare.

Detalii privind înscrierile

Înscrierile se fac online sau completând și trimițând formularul atașat pe adresa bhct@transylvaniatrust.ro.

Notă: locurile disponibile sunt limitate.

Taxa de participare este 250 Euro/participant/tabără, iar pentru studenți 175 Euro/participant/tabără (sumă care reprezintă contribuția participanților la instruire, cheltuielile de cazare şi masă la castel).

Termenul de înscriere este 31 martie 2020.

Pentru detalii suplimentare despre cursurile și activitățile noastre, vă rugăm scrieţi-ne pe adresa: office@transylvaniatrust.ro sau pe bhct@transylvaniatrust.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*