Guvernul Orban 2, aceeași Mărie, cu aceeași pălărie!

Guvernul Orban 2, aceeași Mărie, cu aceeași pălărie!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a depus în Parlament, pentru votul de învestitură, aceeaşi listă de miniştri din cabinetul anterior. El a spus că programul de guvernare a suferit mici modificări.

Premierul desemnat Ludovic Orban nu a schimbat nici un nume din lista echipei sale guvernamentale, dar a actualizat programul de guvernare al Cabinetului Orban 2.

„Sunt mulţumit de activitatea fiecărui ministru, sunt oameni competenți și, ca atare, echipa guvernamentală este propusă în aceeași componență. În ceea ce privește programul de guvernare am scos acele obiective care au fost atinse și am mai adăugat câteva obiective atât în zona fondurilor europene, cât și în zona lucrărilor publice, dezvoltării regionale și administrației, în zona de afaceri interne, obiective care sunt ca un supliment față de obiectivele care existau în programul de guvernare anterior”, a declarat pre;edintele PNL.

Obiectivul declarat al PNL rămâne declanșarea alegerilor anticipate și, în acest sens, spunea Ludovic Orban, va continua discuțiile cu partidele parlamentare, cu excepția PSD.

De altfel, premierul desemnat a anunțat că PNL va pregăti o strategie politică pentru a contracara un eventual boicot al parlamentarilor social-democraţi la ședințele de Birou Permanent și la ședințele de plen.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*