Primăria comunei Mica sistează activitatea de relații cu publicul

Primăria comunei Mica sistează activitatea de relații cu publicul

Dragi cetățeni ai Comunei Mica,

Având în vedere evoluţia din ultima perioadǎ a epidemiei de coronavirus COVID-19, în scopul reducerii la maxim a riscului de contaminare cu acest virus, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţǎ al Comunei Mica a hotǎrât ca începând cu data de 16 martie 2020 sǎ fie sistatǎ activitatea de relaţii cu publicul la nivelul Primǎriei Comunei Mica, pânǎ în data de 31 martie 2020, cu posibilitatea reducerii sau prelungirii termenului în funcție de evoluția epidemei la nivel național sau local.


„Dorim sǎ se înţeleagǎ cǎ aceastǎ mǎsurǎ vine sǎ protejeze atât angajaţii primǎriei şi în aceeași mǎsurǎ pe cei care apeleazǎ la serviciile instituţiei.
Funcţionarii din cadrul primǎriei vor fi prezenţi la posturi şi vor rezolva solicitǎrile prin mijloacele electronice pe care le au la dispoziţie.
Toate solicitǎrile se vor comunica telefonic, prin fax şi pe e-mail.
In cazuri cu totul extraordinare, accesul în instituţie va fi permis cu respectarea mǎsurilor recomandate, de distanţare socialǎ şi limitarea contactului dintre persoane” – a subliniat primarul Tiberiu Zelencz, în comunicatul postat pe rețelele de socializare.

Pentru orice problemă, cetățenii comunei sunt rugați să contacteze Primăria Mica.
Telefon contact primǎrie: 0264/226130; fax:0264/226007
E-mail: primariamicacj@primariamica.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*