Comunicatul conducerii Salinei Ocna-Dej, referitor la știrile false propagate prin social-media

Comunicatul conducerii Salinei Ocna-Dej, referitor la știrile false propagate prin social-media

După apariția, ieri, 31 martie, a unor informații denigratoare și instigatoare la adresa conducerii Sucursalei Salina Ocna Dej, pe site-ul de socializare Facebook , utilizându-se o pagină denumită ,,Salina Ocna Dej,, directorul Sucursalei Salina Ocna Dej, Alin Sălătioan, a făcut următoarele precizări, prin intermediul unui comunicat de presă:

a)Acest site , pagina de facebook ,,Salina Ocna Dej,, nu este site-ul official al Sucursalei Salina Ocna Dej,

b) ESTE O PAGINA PRIVATA CARE A UTILIZAT IN MOD ILEGAL SIGLA SALROM. Sigla Salrom, care este marca inregistrata la OSIM de catre SNS SA si nu poate fi utilizata in postari private!

c) Au fost postate informatii false cu privire la existenta in cadrul Sucursalei a doua cazuri de imbolnaviri cu coronavirus , cu scopul de a crea panica printre salariatii Sucursalei.

„Societatea Nationala a Sarii S.A. si implicit Sucursala Salina Ocna Dej se delimiteaza de toate mesajele care au aparut pe aceasta pagina de facebook si va efectua o cercetare in acest sens pentru sanctionarea persoanei vinovate.

         Totodata va comunic ca la nivelul Sucursalei Salina Ocna Dej, desi am luat toate masurile necesare de prevenire a imbolnavirii cu COVID 19, avem confirmat un singur caz de imbolnavire cu COVID -19 in data de 30.03.2020, caz care a fost imediat comunicat si la sediul SNS SA , conform protocolului instituit pentru situatia de urgenta , urmare  decretului prezidential nr. 195/2020.

          Mentionez  ca angajatul confirmat cu COVID -19 nu a fost prezent la serviciu in cadrul Sucursalei Salina Ocna Dej din data de 21.03.2020, astfel ca nu a contaminat pe colegii prezenti la serviciu (nici un coleg cu care a intrat in contact nu prezinta simptome).

          Avand in vedere ca au trecut 10 zile din data in care nu a mai fost prezent in unitate pana la confirmarea cu COVID-19, in urma recomandarilor primite de la DSP Cluj, am luat decizia ca tot schimbul de munca pe care acesta isi desfasura activitatea sa nu fie prezenti la serviciu.

          Consider ca s-au luat toate masurile posibile pe linie de Securitate si Sanatate in munca cu toata responsabilitatea pentru resursa umana gestionata la Sucursala Salina Ocna Dej” a mai precizat directorul sucursalei, la finalul comunicatului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*